South Australia

View listings

south-australia.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i South Australia

South Australia är ett tillstånd i den sydliga centrala delen av Australien.
Den särskiljande kvaliteten i södra Australien är dess extremt vilda natur. Här är Bunda-klipporna, som förbiser 100 km på den stora australiensiska bukten, storheten i ödemarken Nullarbor Plain och de röda sanddynerna i Simpson-öknen. Huvudstaden är Adelaide och har kallat "kyrkans stad" och är känd för sitt rika kulturarv. Det ligger nära vingårdarna i Barossa-dalen och de skyddade stränderna i Fleurieuhalvön.
South Australia delar gränser med de andra fastlandet, och med Northern Territory; den är gränsad till väst vid södra Australien, norr om norra territoriet, sydost av Victoria, söderut av Great Australian Bight
Fastighetspriserna till salu i South Australia och specifikt för bostäder i Adelaide fortsätter att öka, de senaste siffrorna visar att medianvärdet återigen har nått rekordnivå.
Enligt de senaste kvartalsfigurerna har Medelvärdet i Adelaide-huset nått en historisk hög med en ökning med 3,87% under de senaste 12 månaderna och 0,43% mer än förra kvartalet.

Trots denna tillväxt är South Australia det mest bekväma landet i Australien och det finns många positiva aspekter i allt detta.

Staden Holdfast Bay var det kommunala området med bästa avkastning, med fastighetsvärden ökade med 11,54% för året och 13,87% för kvartalet.
I utkanten med mer än 10 försäljningar under andra kvartalet 2018 och 2017 var St Georges och Norwood, båda i Adelaides östra förorter, de enda förorterna att nå ett miljon dollarmedelvärden. Baserat på samma kriterier registrerade Henley Beach den högsta tillväxten, med fastighetsvärden på 23,46% ..

Den senaste uppgraderingen av Henley Square var ett stort dragkort för köpare intresserade av fastigheter till salu i South Australia.
Detta har väsentligt förbättrat kustens livsstil och erbjuder nu människor ett extra utbud av kaféer, restauranger, affärer och barer och många möjligheter till fastigheter till salu i Syd Australien.

Platsen för förorten, nära stranden, fem minuter från flygplatsen, 10 minuter från Glenelg och lättillgänglig från staden, gjorde det otroligt populärt med ett brett utbud av köpare som letar efter fastigheter till salu i South Australia. Många människor i de östra förorterna vill dra sig tillbaka till stranden, så det är mycket pengar som kommer till förorten och värdena kommer säkert att fortsätta att stiga i Henley-området.

Alla närliggande förorter växer i värde på grund av dess popularitet, genom Seaton, Fulham och Fulham Gardens

2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB